perjantai 25. kesäkuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää Reino



Tuossa yläpuolella lukee, että tänään olisi 25.6., mutta oikeasti on 26.6. ja Reino täyttää tänään kolme vuotta! Paljon onnea nallekarhulleni! Reinolla on myönteinen elämänasenne eikä sitä juuri pikkuasiat pääse haittaamaan. Jos on paikka mihin rojahtaa torkuille ja ruokaa saa pari kertaa päivässä, Reino on ylen tyytyväinen koiranpoika! Kovin työteliäs se ei ole ja se tekee siitä hiukan haasteellisen harrastuskoiran! Innokkaasti se aina lähtee tekemään, mutta kovin, kovin pian sen into hiipuu! Viime aikoina tämä on taas näkynyt haussa ja esineruudussa. Mukavampaa koiraa saa kuitenkin etsiä! Reinolla on kultainen sydän!

Vivan kanssa päästiin pellolle parin viikon tauon jälkeen. Lopetettiin polveen ulottuvassa rehussa ja aloitettiin klaniksi ajetulla pellolla toissa päivänä. Onpahan ollut taas aikamoista alamäkeä. Vivan perusvirheet näkyvät hyvin selvästi. Se ajaa sinänsä hyvällä motivaatiolla kuono maassa ja suu kiinni, mutta vauhti ja huono keskittymiskyky ajaa sen kulmista yli ja varsinkin sivutuulessa se ajautuu helposti jäljen sivuun! Tämä toistuu joka kerta, kun siirrytään pitkästä ruohosta lyhyeen. Saas nähdä onko jo huomenna tasapainoisempi.

Viikko Vivan kokeen jälkeen käytiin seuraamassa MM -karsintoja Hämeenlinnassa Kaisan kanssa. Istuttiin sitkeästi katsomossa vaikka ilma oli aivan hyytävän kylmä! Tuomarityöskentely oli aika erikoista, mutta saatiinhan sitä joukkue kasaan! Rodon isäpappa Erkki sai parhaat purupisteet(95 p.) ja hyvältä se osuus näyttikin. Takuuvarmasti mennään MM -kisoihin kannustamaan, vaikka vanhat ylivertaiset konkarit Mia ja Helge sekä Marko ja Simppu joukosta puuttuvatkin.

Bite Clubin leiri pidettiin Loviisassa viime viikonloppuna. Kouluttajana oli Lars Lents Tanskasta. Sekä Vivan että Rodon treenit olivat aika surkeat enkä oikein muutenkaan viihtynyt. Puuttuiko sieltä tällä kertaa yhdessä tekemisen ilo ja yhteisöllisyys?

Nyt on juhannus ja nuorisoakin on näkynyt Vuorikadulla tavallista enemmän. Muutama kukka on ostettu pihamaalle ja grilli tirisee iltaisin. Good life!