sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Reinosta HK 1

Tottikseen menossa!

Reinon kanssa osallistuttiin eilen 8.10.2011 alokasluokan hakukokeeseen täällä Mikkelissä. Tuomarina oli Susanna Fennander tottelevaisuudessa ja esineruudussa. Henkilöetsinnän arvosteli Osmo Heikkilä.

Olin pelännyt, että Reinon vire katoaa seuraamisessa, mutta eikös mitä :)! Hienosti me selvittiin ja Reino teki kaikki liikkeet omalla tempollaan oikein keskittyneesti. Kaikkea pientä korjattavaahan siellä oli, mutta kaiken kaikkiaan olen huisin tyytyväinen Reino Reippaan suoritukseen. Jatkossa keskitytään edelleen tunnetilakysymykseen + seuraaviin, toki jo aiemminkin tiedossa olleisiin virheisiin: kontakti varmemmaksi, täyskäännös tiiviimmäksi, henkilöryhmätreeniä lisää, istuminen nopeammaksi, noudot voimakkaammiksi, etenkin palautukseen lisää voimaa ja tiivimpi ote kapulasta, eteenmenon maahanmeno nopeammaksi ja paikkamakuusta kaikki pienetkin venyttelyt ja ruohotupsun nuuhkaisut pois!

Henkilöetsinnässä Reino teki erittäin hyvää työtä myös. Meidän yhteistyötä, hallintaa ja työskentelyä kehuttiin. Itse kyllä toivoisin Reinolta hieman lisää voimaa ja ripeyttä tälläkin osa-alueella. Maalimiehet löytyivät suht helposti. Oisko tullut pari tyhjää pistoa toiselle puolelle ja toiselta puolelta löytyi ukko molemmilla lähetyksillä. Eka ilmaisu oli erinomainen ja toinen muistaakseni erittäin hyvä, mutta viimeisellä ukolla Reinoa alkoi kiinnostaa maassa olevat hajut (edellinen koira oli narttu) ja haukku pätki melko pahasti välillä. Lisäksi koira tuli mua vastaan, kun olin noin viiden metrin päässä piilolta. Täältä jäi opetussuunnitelmaan: lisää potkua ja motivaatiota ilmaisuihin! Treeneissä Reinolla on loistavat ilmaisut, ja pitkiä ratoja ON tehty. Täytyy vaan enemmän ja enemmän kouluttaa sitä siihen, että minä seison vieressä ja ilmaisu jatkuu ennenkuin palkkaa tulee!

Esineruutu meni muuten oppikirjan mukaan, mutta Reino yritti taas viedä löytämänsä sukkatollon vieressä seisoville ihmisille eikä mulle :) Pikkuvika!

Tulokseksi saatiin HK1 seuraavin pistein T 92, M 185 (157+28), yht. 277. Sijoitus 1/6. Reinon sisko Kaino oli samassa kokeessa ja me otettiin kaksoivoitto!