tiistai 30. kesäkuuta 2009

Se on loma

Loman alkajaisiksi vietettiin BC:n tulosbileitä Elisen vanhempien kesäpaikassa Siuntiossa. Olipahan hieno miljöö ja juhlat taas tietysti taattua BC -laatua. Paikalle oli saapunut 14 ihmistä ja varmaan liki kolmekymmentä koiraa. Koirien osalta juhlat rajoittuivat uimiseen ja uusien tuoksujen haisteluun mustikkavarpuisessa metsässä. Kiitos Eliselle ja kaikille muillekin!

Treenailua on aloitettu pikkuhiljaa. Jälkiä ajellaan muutama viikossa ja tottiskentällä käydään tekemässä tunnetiloja. Reinon kanssa on viime aikoina harjoiteltu noutoa ja hyppyä. Hypyssä ei ole mitään sanomista, mutta noutokapulan pitäminen tiukasti on edelleen haaasteellista. Lahteen on ajeltu vasta yhden kerran kokeen jälkeen. Torstaina taas jatketaan sillä rintamalla. Piilonkierrot ovat teemana ja tietty Vivan kanssa myös selkäkuljetus.

Eilen käytiin Vivan kanssa tokokurssilla agilitykentällä. Vähän oli likka äimistynyt kun ei päässytkään esteille vaan joutui maltillisesti opiskelemaan kaukokäskyjä! Tekee varmaan ihan hyvää päänupille -siis Vivan.

Koirien kunnonkohotusprojekti on hyvässä menossa. Pyöräilyä on harrastettu parin päivän välein. Se onkin aika jännää, varsinkin hullun nartun kanssa. Omalle kunnollekin pitäisi jotain tehdä....keinot on tiedossa, mutta jostain kumman syystä en saa itseäni piiskattua hikilenkille.

Kotipuuhia olisi niin paljon, että ahdistaa. Joka puolella näkyy tekemättömiä töitä -ikkunanpesua, kellarin siivousta, pihan laittoa ja komeroiden järjestelyä. Autokin pitäisi huollattaa ja katsastuttaa. Mukavia retkiä on onneksi myös suunnitelmissa mm. Viron asunnolle ja Raaheen Marian poppoota (ja pentusia) tapaamaan.

Tänä aamuna heräsin neljältä miettimään yhtä kesken jäänyttä työasiaa eikä uni tullut enää sen jälkeen. Nyt vaan reippaasti pellolle -ihana päivä näyttää olevan tulossa.