maanantai 27. heinäkuuta 2009

Täydennystä



Rodo -vauva muutti Vuorikadulle eilen illalla. Kuvassa se on Anna -kummitädin sylissä Tuuloksen Mustissa ja Mirrissä, johon pysähdyttiin kotimatkalla. Tuli käytyä katsomassa ko. pentuetta kaverin kanssa ja siinä yhteydessä tapasin tämän ruman ankanpoikasen. Se jätti tassunjälkensä sydämeeni! Eilen sitten hain sen tänne joukon jatkoksi. Ihan tyhmää tietysti ottaa koira tällä tavoin. Toisaalta ei se näytä pitkällisen suunnittelunkaan jälkeen helposti onnistuvan. Nimittäin hyvän koiran saaminen! Toden sanoakseni, olin kyllä pitänyt tätä pentuetta mielenkiintoisena jo aiemmin, mutta yrittänyt välttää ajattelemasta asiaa liikaa :)! Tehty mikä tehty ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan (yäk miten kulunut koiraharrastajan klisee!).

Viime viikkolla käytiin Pattijoella Marian perheen luona ja tottisteltiin. Reinolle keksittiin hyvä konsti seuraamiseen (vireen ylläpitoon). Kerronpa tuloksista sitten, kun on vielä muutaman kerran treenattu. Koirat käyttäytyivät hyvin jopa Marian tarhassa. Hieno homma!

Loppuviikko vierähti KV -agilitykisan järjestelyissä. Kisapäivänä tuli vettä kuin Esterin sieltä, mutta porukka hoiti homman kotiin upeasti. Pellolle ei olla ehditty eikä puruissakaan ole päästy käymään. Tänään alkaa taas tositreeni.